Fyll dagene-messa er tilbake! 

Tirsdag 13. september åpner endelig årets Fyll dagene-messe i Samfunnssalen i Oslo!

Fyll dagene-messa er et arrangement for personer som har, eller har hatt rusproblemer og/eller psykiske utfordringer, og som ønsker noe meningsfullt å stå opp til, enten det er jobb eller andre aktiviteter. Fyll dagene ønsker å vise frem mangfoldet av jobb- og fritidstilbud som finnes, og inspirere til å ta steget.

Til nå har over 60 av tilbudene på Fyll dagene sin nettside meldt seg på messa, og står klare for en prat med personer som ønsker seg en meningsfull hverdag. Utstillerne representerer et mangfold av tilbud innen jobb og karriereveiledning, kurs og utdanning, trening og fritid, fellesskap, rådgivning og mye annet!

Når er det? 13. september 2022 fra klokken 10:00 til 14:00
Hvor er det? Samfunnsalen Event og konferanse

Ambassadører for Fyll dagene. Bilde: Liz Palm