Nå kan du holde MI-ferdighetene vedlike

– Hvordan kan vi holde Motiverende samtale (MI)- kunnskap og ferdigheter vedlike?

Dette ble vi spurt om av deltakerne i en veiledningsgruppe KORUS Oslo driver. Selv når man har gått på MI-kurs og fått veiledning, krever det å ta en ny ferdighet i bruk mye øvelse. Svaret vi etterhvert kom til, var at vi selv produserte en film, en boks med øvelseskort, og verdikort til barn og unge. Målet er at det skal være lav terskel for å øve på ferdigheter og reflektere rundt egen praksis. Materialet er ment som et enkelt hjelpemiddel for å praktisere kollegaveiledning i hverdagen og løfte opp holdningssettet i MI.

Vi lanserer materialet fredag 11 mars på Kulturhuset i Oslo fra kl 12.00 til kl. 15.00. Les mer og påmelding her. Deltakere vil få utdelt et sett med øvelseskort og en verdiboks hver.

Her kan du lese mer om motiverende samtale.